dimecres, 3 de juliol del 2013

Benvinguts!

Benvinguts al meu nou blog de sortides culturals i històriques.

Aquest espai està pensat per a totes aquelles persones interessades en  les sortides relacionades amb els meus llibres.  "El setè camió", "La Maternitat d'Elna", "El silenci dels telers", "115, la batalla de l'Ebre" (de propera publicació)

Hi trobareu diferents pàgines, una per cada sortida, i que explicarà les rutes en detall, tant dels continguts com la logística.

Les sortides habitualment són d' 1 dia, i estan pensades per fer-les en grup, mínim 20-25 persones, que són les imprescindibles per utilitzar un bus com a transport col.lectiu, fet que facilita la logística de la ruta.

També voldríem que aquest blog fos una eina per aglutinar persones que  no pertanyen a cap grup  però estan interessades en fer alguna de les sortides.
És per això que incorporem una agenda/taulell d'anuncis interactiu de les sortides programades que informarà de les places lliures que sempre reservarem en previsió per aquests casos.

Així mateix hi penjarem fotografies de les sortides, comentaris vostres, suggerències...perquè aquest blog sigui dinàmic i actiu.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada